ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΝΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΝΑΚΗΣ

Από μικρός δεν έβαζα… γλώσσα μέσα για αυτό και την σπούδασα! Μπήκα στα media από σπόντα και τελικά ανακάλυψα ότι εδώ είναι ο «κόσμος μου»! 

Ονειρεύομαι συνεχώς και δεν «πατώ στη γη» αλλά βρήκα τη λύση και είμαι κάθε μέρα στον «αέρα» (ραδιόφωνο, τηλεόραση, Ίντερνετ)

Είμαι βραδινός τύπος και party animal αλλά βρήκα τον Βασίλη και τη Μαρία και για χάρη τους ξυπνώ από τα χάραμα! Απο τις 7…και ναι, μου εγιναν εμμονή και απόλαυση μαγική!

Γελώ συνεχώς και δεν μπορώ να μείνω στιγμή μόνος! Στη ζωή μου βάζω μόνο ανθρώπους που μου κάνουν… κλικ! Για αυτό και στο πρωινό βάζω το πιο μεγάλο …τικ!


Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine