Εγκαίνια για το εντυπωσιακό GOVR, το πρώτο ολοκληρωμένο κατάστημα Virtual Reality Arcade Gaming Centre στην Κύπρο

Εγκαίνια για το εντυπωσιακό GOVR, το πρώτο ολοκληρωμένο κατάστημα Virtual Reality Arcade Gaming Centre στην Κύπρο

Ένα νέο κατάστημα βγαλμένο από το μέλλον άνοιξε τις πόρτες του το περασμένο Σάββατο, 4 Ιουνίου, στη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, ερχόμενο να ταράξει τα νερά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Ο λόγος για το GOVR, το μεγαλύτερο σε τίτλους παιχνιδιών Arcade Gaming Centre εικονικής πραγματικότητας σε Κύπρο και Ευρώπη με πολλές φουτουριστικές μηχανές που κάνουν το κοινό να «βυθιστεί» σε έναν διαφορετικό κόσμο.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν  από τον δήμαρχο Αγίας Νάπας κο. Χρήστο Ζαννέτου ο οποίος κόβοντας τη κορδέλα, απευθύνθηκε στο πλήθος του κόσμου που μαζεύτηκε, εξαίροντας το έργο των ιδρυτών του GOVR για τη δουλεία τους και για την απόφασή τους να εμπιστευτούν την Αγιά Νάπα για την επιχείρηση τους.


Ο CEO του GOVR, κος Στέφανος Γουίτπρετ, ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «η λειτουργία του πρώτου μας καταστήματος είναι το εναρκτήριο λάκτισμα μιας μεγαλύτερης στρατηγικής που έχουμε για περισσότερα καταστήματα σε Κύπρο αλλά και Ευρώπη αφού ήδη υπάρχει ενδιαφέρον. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το τελικό αποτέλεσμα και όλα δουλεύουν όπως τα φανταστήκαμε.»

Ο κος Γουίτπρετ συνέχισε λέγοντας ότι «σήμερα για εμάς είναι η απαρχή μιας νέας εποχής για την Κύπρο στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και όχι μόνο. Η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας δεν είναι αποκλειστικά συνυφασμένη με τα παιχνίδια. Είναι μια τεχνολογία που αναπτύσσεται, βασιζόμενη στη βιωματική εμπειρία. Το VR αποκτά μια σημαντικότερη θέση στην κοινωνία, όταν αυτή χρησιμοποιείται για την εκμάθηση νέων γνώσεων και για την εξάσκηση κρίσιμων ειδικοτήτων στο κομμάτι της υγείας και της διάσωσης, κάτι που σκοπεύουμε να αναπτύξουμε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές του Κράτους».

Το κοινό είχε την ευκαιρία να βιώσει από κοντά την εμπειρία που προσφέρει το GOVR Games μέσα από μηχανές και παιχνίδια, τα οποία στο παρελθόν μόνο στο εξωτερικό μπορούσαν να τα βρουν.  Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα παιχνίδια που προσφέρει το GOVR ειδικά για το VR Escape the Room, είναι και τίτλοι παιχνιδιών από την Ubisoft, την μεγαλύτερη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο.

Μουσική, φαγητό και κληρώσεις με μοναδικά δώρα συμπλήρωσαν το σκηνικό στα εγκαίνια, με τους ιδιόκτητες του GOVR Games να προσφέρουν και δύο ώρες δωρεάν gaming time στους παρευρισκόμενους.

Το GOVR Games, βρίσκεται στη Λεωφόρο Νησί 37 στην Αγία Νάπα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ στα κανάλια του GOVR στα Social Media

Facebook: @govrgames

Instagram: govrgames

 

Σχετικά με το GOVR

Το GOVR είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Virtual Reality Gaming Arcade στην Κύπρο και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη όσον αφορά την τεράστια ποικιλία σε τίτλους παιχνιδιών. Το GOVR μεταφέρει το κοινό σε μια άλλη διάσταση με τα παιχνίδια και τον εξοπλισμό που διαθέτει, προσφέροντας διασκέδαση για όλες τις προτιμήσεις. Είναι το μοναδικό Virtual Reality Gaming Centre στην εκκολαπτόμενη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών της Κύπρου που προσφέρει μια πληθώρα επιλογών παιχνιδιών στους επισκέπτες του ανεξαρτήτως ηλικίας. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει τα πρώτα στην Κύπρο VR Escape Rooms για όσους θέλουν να προκαλέσουν τον εαυτό τους, αλλά και VR Laser Tag. Περιλαμβάνει επίσης VR Prison Zombie και αρκετούς προσομοιωτές VR Arcade για να απολαύσουν όλοι μια εμπειρία παιχνιδιού Εικονικής Πραγματικότητας.

 

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine