LIVE LINK WITH CYTA AT METROPOLIS MALL

Το κατάστημα CYTA στο Metropolis Mall στη Λάρνακα γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του και σας ετοιμάζει ένα τετραήμερο με ειδικές προσφορές σε κινητά και αξεσουάρ.
Η Μαρία Παπακώστα και ο Κώστας Καρνάκης θα είναι εκεί, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με ένα απίθανο live link του ΚΛΙΚ FM, 11 με 1 το μεσημέρι, για να σας μεταφέρουν ζωντανά το εορταστικό κλίμα και να σας ενημερώσουν για τις προσφορές σε κινητά Samsung και Apple, αλλά και σε αξεσουάρ.
Από την Πέμπτη 15 μέχρι και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ελάτε το κατάστημα CYTA στο Metropolis Mall και επωφεληθείτε κι εσείς τις ειδικές προσφορές των γενεθλίων.
Happy Birthday!

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine