Βρεθήκαμε στο πιο λαχταριστό, Χριστουγεννιάτικο LURPAK brunch

 

Βρεθήκαμε στο πιο λαχταριστό,

Χριστουγεννιάτικο LURPAK brunch

 

Το πρωινό στις 13 Δεκεμβρίου 2022, η LURPAK ετοίμασε την πιο Χριστουγεννιάτικη λαχταριστή έκπληξη, προσκαλώντας εκλεκτούς καλεσμένους, foodies, εκπροσώπους των ΜΜΕ και συνεργάτες, σε μια «μυστική» ειδυλλιακή τοποθεσία στο βουνό.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα, σε ένα πανέμορφο σπίτι, περιτριγυρισμένοι από ζεστά ροφήματα, μυρωδιές δίπλα στο τζάκι, μουσική και βέβαια χριστουγεννιάτικες συνταγές, φτιαγμένες όλες ανεξαιρέτως με LURPAK, το #1 βούτυρο στην Κύπρο.

Το υπέροχο μενού των καλεσμένων ετοίμασε ο σεφ Χρήστος Νοέλ Bassil και η pastry chef Αθανασία Θεοδούλου Bassil, ενώ οι δυο τους παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους και μια απίθανη συνταγή για κουραμπιέδες φτιαγμένους με LURPAK. 

Το βούτυρο Lurpak®  παράγεται στη Δανία και διατίθεται σε 95 χώρες. Φτιάχνεται από φυσικά συστατικά και με 100% φρέσκο γάλα.

Επίσημος διανομέας για το βούτυρο Lurpak® στην Κύπρο, είναι η εταιρεία iPH Iakovos Photiades group of companies.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη LURPAK, εδώ: https://www.lurpak.com/gr-cy

Facebook: https://www.facebook.com/lurpakcyprus

Instagram: https://www.instagram.com/lurpakcyprus/

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine